Hivatalos Alapítványi Dokumentumok

Itt találod az összes dokumentumot, ami segíthet megmutatni, hogy valós alapítvány vagyunk, valós munkával, és nem egy hirdetést találtál amivel adakozásra akarnak rávenni.
Ha mégis kérdésed van, a megadott elérhetőségeken örömmel válaszolunk, illetve folyamatosan megosztjuk az adományok felhasználását, hogy részese lehess annak az érzésnek, hogy adni, és kapni egyaránt jó!

Mi is segítünk ha tudunk!

Részt veszünk olyan feladatokban, amellyel hozzá tudunk járulni mások jóllétéhez. Támogatunk rendezvényeket, összehozzuk a hasonló érdeklődésű embereket és megosztjuk tapasztalatainkat a hozzánk hasonlóan élő családokkal.

Egyszer csak azt éreztük hogy ebből a sok-sok segítésgből, amit mi kapunk, valamit vissza kell adni, azok felé, akiknek erre nagy szükségük van. Legyen az segítő munka, rendezvényszervezésben segítségnyújtás vagy a saját történetünk alapján a kezelések és azok eredményeinek megosztása social média felületeken.